Marcaj - A la carte | |
Acest modul este folosit in locatii cu tip clasic de servire unde ospatarul va selecta o masa pentru a plasa o comanda. Particularitatea acestui modul consta in faptul ca un angajat poate reveni la o comanda ori de cate ori este necesar, o masa fiind inchisa numai dupa ce comanda a fost achitata de catre client. ![]() Anagjatii pot vizualiza cu mare usurinta mesele disponibile si mesele ocupate, acestea fiind asezate pe ecran similar cu pozitia lor fizica din locatie. Pentru fiecare masa se pot configura scaune, marcajul produselor putand fi facut individual pentru fiecare scaun. Pe nota de plata va putea fi tiparit cate un subtotal pentru fiecare scaun. ![]() Mesele pot fi filtrate dupa cateva caracteristici predefinite: numar de persoane maxim, locatie, fumatori, separeu etc, ele putand fi usor regasite. Pentru o separare mai evidenta, fiecarei mese i se poate atribui o imagine. Mesele pot contine un numar nelimitat de comenzi. Aceste comenzi pot fi impartite si ele la randul lor in doua sau mai multe comenzi, pot fi combinate intr-o singura comanda, mutate catre alte mese si chiar transferate unui alt ospatar. ![]() Dupa alegerea unei mese, marcarea produselor se face prin interfata prezentata pe larg aici
|