Multi Language
Acest modul revolutionar este foarte util in situatiile in care personalul din locatia dumneavoastra este de o alta nationalitate si are probleme in utilizarea aplicatiei in limba romana. De asemenea este util pentru clientii dumneavoastra care pot primi notele de plata proforme in limba pe care o doresc. Se poate activa si functia Valute Multiple, functie ce permite tiparirea pe nota de plata proforma valuta alternativa care se doreste. Se pot defini oricat de multe valute alternative si coeficientii de conversie. Modulul este util clientilor de alta nationalitate care nu sunt familiarizati cu Leul romanesc.

Modulul Multi Language cuprinde standard urmatoarele limbi: romana, engleza, spaniola, chineza. Aditional se pot adauga urmatoarele limbi: franceza, germana, italiana, thai, vietnameza, japoneza, coreeana, farsi, araba, portugheza, olandeza, rusa. Folosind utilitarul Aldelo Localization Manager se pot defini oricat de multe limbi straine, interfata de traducere fiind foarte prietenoasa si usor de folosit.Paricularitati ale Modulului Multi Language:

Fiecarei statii din locatia dumneavoastra i se poate asocia implicit o limba straina. Astfel statia respectiva va afisa toate informatiile in limba selectata.Fiecarui Angajat / Ospatar i se poate asocia o limba straina. Asftel de cate ori se autentifica pentru utilizarea aplicatiei toata interfata se va modifica corespunzator limbii selectate.Fiecarei sectii de lucru (Bucatarie, Bar etc) i se poate asocia una sau mai multe limbi straine. Astfel, bonurile de sectie pot fi tiparite in una sau mai multe limbi straine (foarte util cand aveti bucatari / barmanai de alta nationalitate).Fiecare element de meniu poate fi definit in mai multe limbi straine. Astfel clientul poate primi nota de plata in limba dorita.


 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica