Fidelizare clienti
Aldelo POS va pune la dispozitie mai multe modalitati de fidelizare a clientilor dumneavoastra:

Discounturi, Conturi "In House", Credite, Cupoane cadou, Conturi "Cina frecventa", Carduri VIP, Firme Partenere
Discounturi

Discounturile reprezinta cea mai frecvent folosita modalitate de fidelizare. Exista 3 modalitati de aplicare a unui discount: global, pe produse si cash.

Orice discount, indiferent de modul in care este aplicat, poate fi de 3 tipuri:

Procentual
Valoarea discountului este calculata ca procent din valoarea produselor comandate.
Valoric
Valoarea discountului este fixa, pre-setata, nedepinzand de produsele comandate.
Pe grupuri de produse
Discountul este valoric si este aplicat pe un grup de produse (ex. la un hamburger, o portie de cartofi prajiti si o bautura racoritoare se ofera discount 5 RON).

Se poate stabiliti pentru fiecare produs in parte daca i se poate aplica sau nu un discount (ex. tigari). In cazul aplicari unui discount global produsele care nu au definita optiunea de discount nu vor fi luate in considerare la calculul valorii discountului.
De asemenea se poate defini perioada in care un discount poate fi aplicat (data expirarii discountului) sau suma mininma peste care sa se dea voie la aplicarea discountului

Pentru cazuri exceptionale exista si opusul discountului si anume suprataxa. Aceasta poate fi la randul ei procentuala sau valorica.

Conturi "In House"

Pentru clientii speciali ai locatiei dumneavoastra Aldelo POS va pune la dispozitie folosirea conturilor "In House". Astfel fiecarui client i se va asocia un cont in care vor fi trecute toate comenzile acestuia. Este tinuta in permanenta o evidenta exacta a datoriilor iar acestea pot fi achitate periodic.

Credite

Creditele reprezinta o alta modalitate de amanare a platii pentru clientii fideli. Unui client i se poate creea un credit, care are o anumita limita si o data la care expira, si acesta poate fi folosit ori de cate ori se doreste urmand ca atunci cand a fost epuizat sa fie achitat.

Cupoane cadou

Cupoanele cadou pot fi folosite ca o modalitate de promovare a locatiei dumneavoastra. Astfel, folosind cupoane predefinite, se poate stabili ce reducere, procentuala sau valorica, se va aplica la folosirea cuponului.

Conturi "Cina frecventa"

Conturile de "cina frecventa" reprezinta o alta modalitate de a va rasplati clientii care vin in mod regulat in locatia dumneavoastra. Odata creat un cont de "cina frecventa" pentru fiecare comanda inregistrata se va acorda un numar de puncte care ulterior poate fi transformat intr-un credit acordat clientului.

Carduri VIP

Cardurile VIP reprezinta un mod special de a premia anumiti clienti. Acestia vor primi un card (magnetic sau de proximitate) caruia ii este asociat un anumit nivel de discount (3 trepte "VIP" posibile).
Cardul respectiv, folosit la deschiderea, in timpul sau la inchiderea unei comenzi, aplica discountul programat.

Firme Partenere

Puteti incheia contracte cu diverse firme ai caror angajati servesc masa in locatia dumneavoastra. Pe baza unui card (magnetic sau de proximitate) angajatii firmei platesc doar ce depaseste suma prevazuta pentru masa zilnica.
Veti avea in permanenta o evidenta a datoriilor acestor firme catre dumneavoastra si veti putea in orice moment emite facturi catre acestia.


 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica