Retetar
Retetarul permite introducerea retetelor elementelor de meniu.

Adaugarea unui element de inventar intr-o reteta se realizeaza foarte usor cautand elementul dupa nume (filtrarea se face prin alegerea din lista sau introducera catorva litere, nu neaparat de la inceputul cuvantului). In cazul unui element de inventar nou acesta poate fi adaugat direct din aceaste interfata nemaifiind nevoie sa se mearga in interfata de administrare si apoi sa se revina.

Cantitatea folosita se introduce in unitati de reteta usurand astfel configurarea retetelor in cazul elementelor de inventar a caror gestiune este tinuta in Kg / L.

Atunci cand o anumita parte dintr-o reteta este introdusa in mod repetat (ex. blat pizza, sos, paste, etc.) se poate crea o sub-reteta care va fi folosita ori de cate ori este nevoie, usurand astfel si mai mult introducerea retetelor.

Implicit elementele de inventar se vor scadea din gestiuni conform cu profilul asociat. Exista insa si posibilitatea precizarii unei gestiuni. Acest lucru este util in cazul elementelor de inventar care vor fi scazute intotdeauna din aceeasi gestiune.

Atat elementele de inventar cat si cele de meniu pot fi filtrate cu usurinta in functie de categorie/grup/locatie. Retetele pot fi tiparite atat individual cat si pe un intreg grup sau categorie de meniu.

De asemenea se poate vizualiza cu usurinta in ce retete si in ce cantitati este folosit un element de inventar, lucru foarte util in cazul cautarii si depistarii unor erori in introducerea retetelor.

 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica