Profile elemente
Profilele reprezinta o modalitate foarte usoara de a configura modul in care gestiunile sunt asociate pe statii. (o statie este reprezentata de un POS sau un calculator de birou)

Un profil este compus din doua elemente:

Gestiuni folosite
acestea sunt gestiunile in care va exista un element de inventar / meniu caruia i-a fost asociat un profil. (ex. Faina va exista doar in gestiunea Bucatarie, Coca-Cola doar in gestiunea Bar iar Lamaie in ambele)
Asocieri pe statii
in cadrul acestei rubrici se asociaza fiecarei statii o gestiune; astfel atunci cand un element de inventar va fi consumat de pe o anumita statie (acolo a fost introdusa comanda) stocul acestuia va fi scazut din gestiunea asociata;
de asemenea cand un element de meniu va fi vandut de pe o anumita statie, vanzarea va fi inregistrata in gestiunea asociata

Profilele sunt comune elementelor de inventar si de meniu.

Profilele pot fi modificate in orice moment (de exemplu in cazul adaugarii unei noi statii de lucru) oferind astfel flexibilitate maxima.

Este disponibila si o interfata de asociere rapida a profilelor care permite foarte usor schimbarea profilului unui numar mare de elemente.

 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica