NIRuri (Note de Intrare Receptie)
Modulul de NIR-uri va permite sa introduceti marfa achizitionata pe baza documentelor legale (Factura fiscala, Bon fiscal, Aviz insotire, etc.). Intrarea in gestiunea se va realiza automat, atat cantitativ cat si valoric, si se va actualiza si pretul mediu ponderat daca este cazul.

Discount-urile pe care le aveti la furnizori pot fi si ele introduse pentru a reflecta corect pretul de achizitie. Acestea pot fi individuale/globale si valorice/procentuale.

Notele de Intrare Receptie pot fi introduse oricand (chiar si la o data anterioara momentului operarii) fara a afecta in vre-un fel activitatea de gestiune.

La adaugarea produselor in cadrul unui NIR calculul TVA-ului si al adaosului comercial este realizat in mod automat. De asemenea cotele de TVA pentru cumparare si pentru vanzare pot fi diferite si pot fi modificate foarte usor la nivel de produs.

In cazul unor produse sau furnizori noi adaugarea lor se poate efectua direct si rapid (fara a fi nevoie sa se mearga in interfata de administrare si apoi sa se revina).

Tiparirea unui NIR este posibila in trei formate distincte. Se poate tipari un istoric al NIR-urilor dintr-o anumita perioada (Jurnal cumparari) cu filtrare pe furnizor sau gestiune.
De asemenea este disponibil un raport al intrarilor, la nivel de produs, efectuate intr-o anumita perioada si pe o anumita gestiune.

 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica