Elementele de inventar
Elementele de inventar reprezinta ingredientele din gestiune (marfa, materie prima, produs finit etc). Acestea pot fi organizate pe mai multe grupuri (ex. Bauturi alcoolice, Sucuri, Condimente, etc.) si locatii fizice (frigiderul rosu din bar).

Fiecare element de inventar are asociata o unitate de masura (Kg, L, Buc) care va fi folosita la efectuarea intrarilor si iesirilor din gestiune. Se poate specifica de asemenea si unitatea de masura folosita in cadrul retetelor prin precizarea numarului de unitati de reteta per unitate de inventar.

Pentru a controla cat mai bine evolutia stocurilor pentru fiecare element de inventar se poate introduce un stoc minim si un stoc recomandat. Astfel in orice moment pot fi vizualizate produsele al caror stoc este sub cel minim cat si cantitatea necesara pentru re-aprovizionare pana la stocurile recomandate.

Fiecarui element de inventar i se va asocia un profil.

Inregistrarea in gestiune a elementelor de inventar se poate realiza la pretul de achizitie sau cel de vanzare (in functie de specificul gestiunii) cu sau fara TVA. Metoda folosita pentru a gestiona evolutia costurilor este Metoda costului mediu ponderat.

Interfata de administrare permite filtrarea cu usurinta in functie de grup / locatie / profil si cautarea unui element de inventar dupa denumirea acestuia.

Un element de inventar care nu mai este folosit pentru o perioada de timp poate fi ascuns si refolosit din nou atunci cand este nevoie.

 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica