Cashflow
Modulul de cashflow va permite sa tineti sub control toate cheltuielile care sunt efectuate in cadrul unitatii dumneavoastra.
Conturi

Organizarea veniturilor si a cheltuielilor se realizeaza prin intermediul conturilor si categoriilor. Conturile vor corespunde celor fizice (contul de casa si conturile la diferite banci) iar categoriile sunt grupate intr-o ierarhie pentru a corespunde cat mai bine cu realitatea (ex. categoria utilitati are sub-categoriile apa, salubritate, energie, etc.).

In cadrul fiecarui cont se vor efectua operatiuni si va fi mentinut in permanenta soldul curent si intreg istoricul operatiunilor.

Fiecare operatiune are asociata o categorie si un document.

Operatiunile care corespund achitarii datoriilor catre furnizori vor fi generate automat atunci cand se achita scadentele. Operatiunile corespunzatoare incasarilor din vanzari vor fi generate automat la inchiderea de zi.

Se poate lista raportul istoric cont care contine toate operatiunile unui cont dintr-o perioada sau raportul operatiuni pe categorii care contine toate operatiunile efectuate intr-o categorie pe o perioada de timp.

Achizitii diverse

Pentru achizitiile care nu reprezinta aprovizionare cu marfa exista modulul achizitii diverse. Facturile pentru alte achizitii de bunuri si servicii vor fi introduse intr-un mod asemanator notelor de intrare receptie.

Se pot defini de asemenea scadente care vor aparea in cadrul calendarului de scadente si vor fi generate automat inregistrarile corespunzatoare in conturi la momentul achitarii lor.

 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica