Bonuri de consum
Modulul de consum suplimentar va permite sa introduceti consumurile suplimentare (fata de consumul rezultat din vanzari) sub forma bonurilor de consum.

Introducerea consumului se poate face in elementele de inventar (stocurile vor fi scazute cu cantitatea introdusa) sau in elemente de meniu (stocurile vor fi scazute conform cu retetele). Descarcarea valorica a gestiunii se va face la pretul mediu ponderat al produselor din momentul operarii bonului de consum.

Fiecarui bon de consum i se va asocia o categorie care va fi folosita ulterior in rapoartele de consum si in fisa de magazie.

Introducerea consumului se face pe fiecare gestiune in parte iar elementele de inventar/meniu pot fi filtrate dupa grup/categorie/locatie fizica.

O sesiune de consum poate fi modificata ulterior introducerii (in cazul unor erori), stocurile fiind actualizate corespunzator cu diferenta. Listarea unei sesiuni de consum se poate efectua atat in formatul in care a fost introdusa (evidentiind elementele de inventar si cele de meniu) cat si sub forma unui bon de consum (tot consumul fiind exprimat in elemente de inventar).

Consumul suplimentar introdus astfel va fi evidentiat in raportul de Consum suplimentar si va fi luat in considerare in raportul de Consum general.

 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica