Ajustarea stocurilor
Odata terminata operatia de inventariere si completare a raportului de inventar, noile stocuri pot fi introduse pentru a se inregistra diferentele. Nu este necesara introducerea imediata a inventarului, acest lucru putandu-se realiza fara nici o problema intr-una din zilele urmatoare.

Pe masura ce inventarul este introdus se va calcula automat diferenta inregistrata (cantitativa si valorica la nivel de produs si valorica per total). De asemenea se poate vizualiza usor valoarea gestiunii inainte si dupa inventar.

Dupa ce a fost introdus noul inventar stocurile vor fi actualizate automat cu diferenta corespunzatoare. Ajustarea poate fi inregistrata la data efectuarii inventarului sau la o data ulterioara.

Se poate lista separat un Raport de ajustari in care vor fi puse in evidenta plusurile si minusurile de inventariere. De asemenea se poate vizualiza si un Raport de ajustari cumulat. Acesta contine toate ajustarile efectuate intr-o anumita perioada evidentiind plusurile si minusurile de inventar pe perioade mai lungi de timp. Ambele rapoarte pot fi listate cantitativ, valoric sau cantitativ-valoric.

 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica