Aldelo Wireless
Perechea ideala a modulelor de vanzare POS

Aldelo Wireless este perechea ideala pentru modulul de vanzare POS. Solutia Wireless permite angajatilor sa introduca comenzi de oriunde din restaurant. Clientii dvs vor fi satisfacuti datorita vitezei mult sporite iar dumneavoastra veti obtine o rotatie a meselor mai buna.

Clientul nostru - stapanul nostru

Aldelo Wireless permite angajatilor sa se concentreze mai mult asupra cerintelor clientilor. Solutia noastra va permite sa introduceti sau sa modificati comenzi deja existente folosind PDA-uri cu conexiune wireless direct de la masa clientilor. Nu va mai fi necesar ca ospatarii sa isi noteze comanda si apoi sa o introduca in sistem. Astfel se castiga timp si mai ales se diminueaza posibilitatea erorii umane. Toate comenzile sunt eficient trimise catre sectii - bucatarie, bar, pizza prin reteaua wireless. Bineinteles ca aveti acces la comenzi atat de la POS cat si de pe PDA-ul mobil indiferent de unde au fost initial introduse.

Performante excelente & fiabilitate

Spre deosebire de alte produse care functioneaza pe sistemul offline (PDA-ul face toate procesarile, acest lucru cauzand intarzieri dar si coruperea datelor), solutia noastra lucreaza in modul Terminal Services fiind astfel o solutie inovativa, rapida si robusta. In cazul unei deconectari a retelei wireless sau al unui accident nefericit cu un PDA, datorita modului de lucru Terminal Services nu veti pierde datele. La reconectare veti continua exact din punctul in care ati ramas. Astfel anagajatii se vor putea concentra pe servirea clientilor si nu pe problemele tehnice.

 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica