Aldelo Monitoare Bucatarie
Aldelo Monitoare Bucatarie va ofera posibilitatea de gestionare mai eficienta a resurselor din bucatarie si de imbunatatire a timpului de realizare a unei comenzi, lucruri ce duc la un grad ridicat de satisfacere al clientilor.

Acest sistem permite afisarea in timp real a comenzilor introduse de ospatari pe monitoarele speciale amplasate in bucatarie. In felul acesta angajatii care lucreaza in bucatarie au o imagine mult mai ampla asupra comenzilor date. Sistemul se preteaza pentru locatiile care au bucatarii mari si un volum ridicat al comenzilor.

Sistemul este foarte usor de configurat, permitand setarea culorilor, setarea optiunilor de rutare, de afisare si multe altele. Sistemul permite conectarea a cel mult 16 monitoare de bucatarie si are capacitatea de sortare a elementelor de meniu in functie de tipul comenzii pentru o mai buna flexibilitate.

O alta particularitate a acestui sistem o constituie functia de buffer, functie care permite stocarea comenzilor, astfel, in situatia in care sistemul devine nefunctional, aceste comenzi ramanand salvate.

Datorita acestui sistem puteti urmari foarte usor Performanta Bucatariei Dumneavoastra. In orice moment puteti vedea cat de mult dureaza realizarea unei comenzi.
 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica