Aldelo Liquor Management
Aldelo Liquor Management este solutia ideala de eliminare a pierderilor cauzate de nerespectarea gradatiilor pentru bauturile spirtoase. Solutia este integrata cu echipamentele Berg Liquor Dispensor impreuna oferind un sistem fiabil care va ajuta sa reduceti pierderile si sa va maximizati profitul.

Aldelo Liquor Management va permite sa incasati bani pentru fiecare mililitru turnat. Barmanii nu mai au astfetl posibilitatea sa ofere bauturi fara o autorizare anticipata.

Orice comanda de bautura plasata in Aldelo POS este trimisa automat catre Aldelo Liquor Controller prin intermediul protocolului TCP/IP pentru autorizare. Orice comanda de bautura anulata in Aldelo POS va genera automat o renuntare la autorizare in Aldelo Liquor Controller. Echipamentele Berg Liquor Dispensor vor da voie sa se toarne doar daca Aldelo Liquor Controller autorizeaza aceasta cerere lucru ce permite un control riguros al bauturilor.

Aldelo Liquor Controller reprezinta o modalitate noua de gestionare a inventarului bauturilor spirtoase inlaturand pierderile si ducand la cresterea profitului. Pe langa cresterea profitului acest sistem reduce timpii de servire marind astfel productivitatea muncii.
 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica