Servicii - Dezvoltare Software
Logik Software Solutions este, prin definitie, o companie dezvoltatoare de aplicatii software. In decursul celor 10 ani de activitate, am reusit sa ne impunem pe piata romaneasca de profil cu o serie de produse proprii si ne mandrim cu faptul ca unul dintre acestea – LogikPOS – este lider in clasamentul solutiilor software destinate segmentului HORECA.

Suntem implicati si intr-o serie de proiecte ce privesc dezvoltarea de pachete software la cerere. Aceste pachete sunt fie versiuni puternic personalizate ale unor programe deja existente, fie integrari intr-o singura aplicatie, mai complexa, si implementari ale unor module care, de regula, functioneaza independent. Tot aici includem si aplicatiile specifice, construite de la zero, fundamentate pe cerintele clare ale clientului.


Indiferent de natura proiectului ori de destinatia sa, echipa Logik Software Solutions este in legatura directa cu utilizatorul final, oferindu-i, pe toata durata procesului de proiectare, dezvoltare si implementare, consultanta (in faza pre-achizitie), asistenta tehnica de specialitate (in faza de implementare), servicii de instruire si suport (post-implementare).

De asemenea, trebuie sa subliniem faptul ca, pentru toate aplicatiile pe care le dezvoltam, beneficiem de tehnologii de ultima generatie, ceea ce ne permite sa putem asigura atat respectarea si aplicarea standardelor in domeniu, cat si compatibilitatea cu cea mai mare parte a platformelor hardware si software existente.
 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica