Servicii - Configurare Echipamente
Echipamentele hardware sunt foarte importante pentru functionarea optima a sistemului LogikPOS. Configuratia lor este special aleasa pentru a asigura acest lucru. Indiferent ca este vorba de un calculator, POS, imprimanta, router sau punct de acces WiFi, se acorda atentie tuturor specificatiilor si detaliilor de configurare.
Specialistii nostri sunt bine pregatiti pentru setup-ul initial care se face la sediul nostru cat si pentru eventualele configurari realizate on-site, in functie de necesitatile locatie sau ale clientului.

In procesul de configurare si depanare se folosesc numai componente originale sau agreate de producator.

De asemenea, echipa Logik Software Solutions poate efectua configurarea echipamentelor deja existente in locatia clientului si asista ulterior utilizatorul in reconfigurare sau rezolvarea problemelor derivate din configurare. Astfel, sistemele POS sunt instalate pentru o functionarea optima iar dispozitivele hardware si diversele device-uri sau periferice sunt configurate in functie de cerinte.

Conexiunea la internet si dispozitivele de conectare sunt de asemenea adaptate la cerintele LogikPOS, pentru asigurarea stabilitatii si facilitarea service-ului aferent sistemelor POS

 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica