Servicii - Analiza si Consultanta
Conceptul de consultanta in domeniul IT, asa cum il percepem noi, este de a ne ajuta clientii sa aleaga solutiile cele mai bune pentru eficienta afacerii lor. Indiferent de domeniul in care activati odata cu extinderea afacerii dumneavoastra veti cunoaste nevoia unei mai bune gestiuni a informatiei, a unei productivitati mai bune precum si a unui control mai riguros asupra resurselor si angajatilor.


Prin consultanta noi dorim sa va oferim sfaturile cele mai bune spre atingerea acestor scopuri. Astfel vom urmari cativa pasi naturali: intelegerea afacerii dumneavoastra, stabilirea punctelor ce necesita imbunatatiri si gasirea solutiilor necesare.

Intelegerea modului in care afacerea dumneavoastra functioneaza este crucial pentru noi, deoarece doar prin acest mod putem sa descoperim acele sectoare in care se pot aplica cat mai eficient solutiile pe care domeniul IT le pune la dispozitie (web, software, hardware, retele). Intreaga arhitectura informationala a firmei dumneavoastra poate fi supusa unui proces de restructurare pentru a permite imbunatatirea productivitatii.

Descoperirea punctelor ce necesita imbunatatiri se face de comun acord cu dumneavoastra. Adica noi vom propune o lista de nevoi pe care consideram ca le are afacerea dumneavoastra pentru a deveni mai competitiva. Din acestea vom alege impreuna cu dumneavoastra acele puncte pe care le considerati critice si absolut necesare. Scopul acestei faze este de a acorda prioritatea anumitor aspecte pentru faza ulterioara.

Gasirea celor mai bune solutii este partea in care veti fi implicat cel mai putin. Acum este de datoria noastra sa cautam cele mai bune moduri de a va satisface nevoile. Atat prin produsele firmei noastre, cat si prin folosirea altor produse disponibile pe piata IT vom concepe o oferta care sa ofere o solutie pentru fiecare imbunatatire necesara in structura afacerii dumneavoastra.

Dupa incheierea acestui proces ramane la latitudinea dumneavoastra daca veti alege oferta noastra. Nu veti fi in nici un fel obligat sa acceptati anumite solutii, iar toate informatiile pe care le adunam in cadrul acestui proces sunt confidentiale.
 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica