Sisteme POS

De ce sisteme POS?

Sistemele POS touch (Point of Sale - puncte de vinzare) sunt de fapt calculatoare puternice intr-o carcasa de aluminiu, compacta, adaptata cerintelor unor astfel de puncte de vinzare - sunt foarte fiabile, sunt rezistente la diverse conditii de mediu, ocupa un spatiu foarte mic, au cel putin 4 porturi seriale la care se pot conecta dispozitive specifice: imprimannte fiscale, cititoare de coduri de bare, cititoare de carduri magnetice, display-uri client, sertare de bani.
POS-urile cu ecran touchscreen ( Gladius POS Touch, Crossbow POS Touch, Sarissa POS Touch) au fost concepute pentru a se folosii in: restaurante, cluburi, baruri, fast-food-uri, magazine de lux, supermarket-uri, hipermarket-uri.

Avantajul variantelor monobloc este ca numarul cablurilor pentru conectare cu dispozitive externe este mult mai mic, ceea ce face sistemul mai sigur si mai demn de incredere.

Ecranele terminalelor TOUCH-SCREEN construite pentru restaurante sunt protejate impotriva oricarui lichid.Terminalele pot fi amplasate eventual si pe pereti pentru ca zona destinata lucrului cu terminalele sa fie separata de zona in care se pot produce pagube involuntar.
Prin adaugarea celui de-al doilea display, sistemele POS Touch devin un puternic instrument de marketing si advertising, pe cel de-al doilea display putind rula reclame ale produselor vindute cit timp clientul asteapta bonul de la casa.

 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica