Cititoare Carduri

Cititoare Carduri Magnetice


Carduri din plastic cu banda magnetica HiCo sau LoCo se folosesc in primul rand ca mijloc de autentificare pentru diverse sectiuni ale aplicatiei POS. Unei persoane i se aloca un card care are encodat pe banda magnetica un cod unic. Acelui card i se acorda anumite drepturi sau seturi de drepturi de acces sau utilizare a aplicatiei. Sistemul de autentificare prin carduri magnetice este mult mai rapid si mai sigur decat sistemul clasic bazat pe cod de acces.Timpul de acces prin introducerea parolei este redus la o singura trecere a cardului prin cititor.

Cardurile de plastic encodate cu un cod unic se pot folosi si pentru fidelizarea clientului, cardul fiind un mijloc pe baza caruia se acorda diverse discounturi si facilitati.

Cardurile pot fi personalizate. Pe plasticul cardului se pot tipari texte, imagini chiar si coduri de bare.

Cititoarele se pot conecta la un port USB sau PS/2.
POS-urile Gladius, Crossbow sau Glaive dispun de un port special pentru cititor de carduri magnetice.


* Specificatiile produsului pot sa difere in functie de modelele noi aparute.

Cititoare Carduri Proximitate


Dupa cum le spune si numele, cardurile de proximitate - sau "prox card-urile" - actioneaza in apropierea unui cititor. Constructiv, un card de proximitate este prevazut cu un chip electronic de memorie (se poate doar citi) care este cuplat la o antena "ingropata" si ea in card. La vedere, practic, nu exista nimic din ce ar putea dovedi ca avem de-a face cu un echipament electronic. Raza de actiune a unui astfel de card este intre 63.5 si 800 mm, functie de cititor. Pe cardul de proximitate este inregistrat din fabrica, in marea majoritate a cazurilor, un simplu numar care este folosit, ulterior, ca si cod de acces fie intr-o anumita zona, fie la anumite functii ale unui echipament.

Ulterior, acestui numar i se atribuie, in cadrul aplicatiei software, date care pot fi extrase, comparate, modificate sau sterse functie de nivelele de autorizare alocate numarului de cod. Prox-card-urile sunt disponibile din diferite surse, in diferite grosimi (ISO 0.68mm pana la 0.83mm) si cele "scoica" cu grosimi intre 1.5mm la 1.7mm.

Cardurile de proximitate au castigat o mare popularitate in ultimii ani datorita fiabilitatii ridicate si usurintei in utilizare. La ora actuala, probabil, reprezinta cea mai utilizata tehnologie in securitate.

Cititoarele se pot conecta la un port USB sau RJ45.


* Specificatiile produsului pot sa difere in functie de modelele noi aparute.
 

Suport

Suport 24 ore x 7 zile pe sapatamana

Conectare Remote 24 h x 7 zile pe sapatamana

Update-uri si Upgrade-uri Gratuite

Interventii la fata locului

Training Angajati

Avantaje

Reducerea Pierderilor

Reducerea Timpului de Training

Usurarea Managementului zilnic

Imbunatatirea Serviciilor oferite Clientilor

Cresterea Profitabilitatii

Servicii

Analiza & Consultanta

Configurare / Dezvoltare Hardware & Software

Server Management

Mentenanta Hardware & Software

Retelistica